Poli-Farbe Inntaler beltéri diszperziós falfesték

Különleges minőségű, extra fehérségű, illatosított termék.  Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, mosásálló.

Kiadósság: 6-8 m/ liter ( 2 rétegben )

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

 

A mesteremberek jelentős része hagyományosan az Inntaler beltéri diszperziós falfestéket választja. Az Inntaler falfesték 100% hazai gyártmány, a bócsai Poli-Farbe festék- és vakolatgyár termékfejlesztése, amelynek minőségét Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el. Az Inntalernek számos változata létezik, filmünkben a beltéri diszperziós falfestéket mutatjuk be. Különleges minőségű, extra fehérségű, illatosított termék.  Bevonata matt, tartós, esztétikus, jó pára- és légáteresztő, mosásálló.

 

Felületi megjelenés Matt, fehér.
Száradási idő 2 óra.
Átfesthetőség 2 óra után.
Tárolás 5-25°C hőmérsékleten. Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi Eredeti, bontatlan csomagolásban, a gyártástól számított 24 hónapig.
Alkalmazás Ecsettel, hengerrel.
Javasolt rétegszám 2-3 réteg.
Higítás Vízzel, első rétegben legfeljebb 20%-ban, második és harmadik rétegben 10%-ban.
Kiadósság 6-8 m2/l, 2 rétegben, erősen függ a felület minőségétől.

Alkalmazási terület

Vakolt, vagy már diszperziós festékkel átvont belső falfelületekre közvetlenül felvihető.

Alkalmazás

Ecsettel, hengerrel.

Felhasználás

A festéket a felhasználás előtt gondosan fel kell keverni. A felületnek száraznak, tisztának, por- és olajmentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. Erősen szívó felületeken (pl.: gipszkartonon, glettelt felületeken), új, még festetlen vakolatoknál, valamint színezett Poli-Farbe Inntaler beltéri diszperziós falfesték felhordása előtt, első rétegben alkalmazzunk Inntaler diszperziós mélyalapozót. A különböző rétegek felhordása között biztosítsuk a megfelelő száradást (kb.: 2 óra). A festékkel +5 °C és +30 °C közötti hőmérsékletnél lehet dolgozni, beleértve a fal és a környezet hőmérsékletét is. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a száraz festék csak oldószerrel távolítható el.

Összetétel

Víz, kötőanyag, pigment, töltőanyag, adalékok.

Veszélyességi osztály

Nem tűzveszélyes!

Biztonsági adatok

EUH208 5-klór-2-metil-4-izotiazolin-3-on [EINECS szám: 247-500-7] és 2-metil-2H-izotiazol-3-on [EINECS szám: 220-239-6] (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P302 + P352 HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. A biztonsági adatlap kérésre hozzáférhető. A festés és a száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést!

Szakvélemény

TÜV SÜD KERMI E-2007/000445-1. POLI-FARBE Inntaler diszperziós bevonati rendszer: A-122/2016 NMÉ szám.

További információk

Kiszerelés

15 literes, 2 literes, 4 literes, 8 literes