Trilak héra®Gold beltéri fehér falfesték

Kiemelkedő minőségű beltéri falfesték, kiváló fedőképességgel rendelkezik, akár már egy rétegben is fed.

Kiadósság: 9 m/ liter ( 1 rétegben )

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Új, régi vakolt-, gipszkarton felületek, kiváló fedoképességu festéke, akár egy rétegben is.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Felület előkészítés: A régi, laza, pergő vakolat- és festékréteget mechanikai úton kell eltávolítani. Az esetleges vakolathibákat PROGOLD Tükörglettel ki kell javítani. Gipszes glettelés után a fal szívóképességét 1:5 hígítási arányú HÉRA FALFIX diszperziós mélyalapozóval kell kiegyenlíteni. CMC-alapú glettanyagok használatát nem javasoljuk. A termék AQUAKOLOR színezőpasztával színezhető.

Felhordás: A felhordást festohengerrel végezzük. A festék felhordásra kész állapotban kerül forgalomba, hígítani nem szükséges. Az esetleges hígítás maximum 5 % vízzel történhet. Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni.

Használat után a vödröt gondosan le kell zárni. *A már korábban, diszperziós festékkel festett felületen lévo szennyeződéseket, a termékkel előjavítva (foltszerű javítás az alapfelület színével megegyezo színnel) rövidszőrű hengerrel. Száradást követoen, a teljes felület átfestendő. A foltszerű elojavítás sikeressége függ a szennyeződés anyagától. Az erős tapadó, makacs szennyezodéseket, csiszolással, ill. mechanikai úton távolítsa el a felületről.

Felhasználhatósági ido: a doboz/vödör oldalán (nap/hónap/év) jelzett idopontig. (5- 25 °C hőmérsékleten tárolva, eredeti csomagolásban.)

 

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
  • Kiadósság: 9 m2/liter egy rétegben
  • Kiszerelések: 4l, 15l
  • Átfesthetőségi idő: min. 2 óra
  • Száradási idő: 2 óra
  • Javasolt rétegszám: 1-2 réteg

További információk

Kiszerelés

15 literes, 4 literes