Baumit One burkolatragasztó

A Baumit One ragasztó cementbázisú, por alakú, élelmiszerbarát, víz-, és fagyálló, műanyag adalékokkal javított, hidraulikusan kötő, vékonyágyazású ragasztóhabarcs.

Anyagszükséglet: ~ 3 kg/m2, a csempehátlap típusától függően.

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A Baumit One ragasztó cementbázisú, por alakú, élelmiszerbarát, víz-, és fagyálló, műanyag adalékokkal javított, hidraulikusan kötő, vékonyágyazású ragasztóhabarcs.

Felhasználás:
Kis és közepes méretű, 3-25% vízfelvételű kerámia burkolólapok (500 cm2-ig) ragasztására beltérben cementbázisú alapfelületekre falon és aljzaton, a burkolólapok tulajdonságától függően.

Összetétel:

Cement, szerves kötőanyag, homok, adalékszerek.

Megfelel az EN 12004, C1 osztály minőségi követelményeinek.

Anyagszükséglet: Kb. 3 kg/m2, a csempehátlap típusától függően.

Alkalmazható:

Betonra, cementesztrichre, cementbázisú vakolatra, könnyűbetonra.

Nem alkalmas: Fémre, fára, műanyagra, gipszes alapfelületre és minden olyan cementbázisú aljzatra, melynek zsugorodása még nem fejeződött be.

Keverés:
A porragasztót tiszta vízbe szórjuk és lassú járású gépi keverővel (keverőszár) kb. 3 percen át csomómentes masszává keverjük, 15 percig hagyjuk pihenni, aztán még egyszer keverjük át! A készre kevert habarcsot nem szabad víz ismételt hozzáadásával újrakeverni!

Feldolgozás:
Először a ragasztóból vékony kontakt réteget kell felhordani, majd a Baumit One ragasztót fogazott glettvassal 45-60° egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a felületre és a burkolólapokat ragasztási(nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyez

 

 

 

 

 

További információk

Kiszerelés

25 kg, 5 kg