Casati Primavera diszperziós, páraáteresztő beltéri falfesték

Beltéri diszperziós páraáteresztő falfesték. Kiválóan takar, már egy rétegben is, használata közben és után napokig friss illatot biztosít. Extrém hígíthatóság jellemzi, hiszen akár 14 liter festékhez 6-8 liter vizet is hozzáönthetünk. Ideális megoldást biztosít kicsi illetve nagy, általános vagy problémás falfelületek festésére.

Kiadósság: 6 m/ liter ( 2 rétegben )

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

Beltéri diszperziós páraáteresztő falfesték. Kiválóan takar, már egy rétegben is, használata közben és után napokig friss illatot biztosít.

Magas fehérségi fok és nagy fedőképesség magas páraáteresztő képesség jellemzi.

Extrém hígíthatóság jellemzi, hiszen akár 14 liter festékhez 6-8 liter vizet is hozzáönthetünk. Ugyanakkor még ebben az esetben is kiemelkedő lesz a fedőképessége. További jellegzetessége, hogy magas az ellenállóképessége és persze rendkívül kiadós.
Ideális megoldást biztosít kicsi illetve nagy, általános vagy problémás falfelületek festésére.
A lég- és páraáteresztés terén sem kell rá panaszkodnunk, sőt.
Általában mind a festők, mind az átlagemberek körében népszerű szokott lenni, mivel könnyen kezelhető. Hiszen a felhordását lehet ecsettel, hengerrel és szórópisztollyal is végezni.
Fontos azonban, hogy az alapterület, ahova fel szeretnénk hordani legyen kiszáradva, főleg akkor, ha a festéket amúgy is feloldjuk vízzel.
Ugyanakkor vigyázzunk arra is, hogy ne kerüljön por vagy egyéb szennyeződés a festékréteg alá. Általában már 3-4 óra után is átfesthetőre tud száradni.

 

Alkalmazás:
Felvihetô ecsettel, hengerrel vagy szórva 30-50%-os hígítás mellett. A festést javasolt két rétegben elvégezni, a felület megtisztítása és
JOLLY FIX® mélyalapozást követôen. Kiválóan alkalmazható új és
régi fal-felületek, valamint fûrészporos tapéták festésére.

 

Színezés:
ARLECCHINO® univerzális színező paszta, ill. CASATI színkeverő rendszer több ezer színbe

 

Kiadósság: 6 m/ liter ( 2 rétegben )

További információk

Kiszerelés

10 literes, 14 literes, 2,5 literes, 5 literes