Trilak lazurán® favédő lazúr 3in1

A Lazurán Favédő Lazúr 3in1 alkalmazható favédőszerként, alapozóként és lazúrként is.

Fára Fára Lazúr Ecsettel Oldószeres Kiváló fedőképességGombásodás ellen Kékpenész elleni védelem Rovarok elleni védelem Nem pereg le Kiváló terülés Kiváló tapadás Fényálló Időjárás álló Könnyen felhordható
Kiadósság: ~ 16 m/  liter ( 1 rétegben )

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Cikkszám: N/A Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

JELLEMZŐK

ÚJDONSÁG A LAZURÁNNÁL! MOST MINDEN SZEMPONTBÓL JÓL JÁR! Könnyebb felhasználás! A Lazurán Favédő Lazúr 3in1 alkalmazható favédőszerként, alapozóként és lazúrként is.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Kül- és beltéri fafelületek

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

A Lazurán Favédő Lazúr beszívódik a farostok közé, ahol óvja a fát a faszerkezeteket veszélyeztető különböző kártevő rovarok, – gombák és faelszíneződést okozó gombák ellen. Véd a kék gomba ellen, megakadályozza, hogy a farontó gombák, rovarok megtelepedjenek és elszaporodjanak. Ezen felül széles spektrumban védelmet nyújt más penészedést okozó mikro-organizmusok ellen. Favédőszer hatása mellett esztétikus színével kiemeli a fa eredeti erezetét.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Hígíthatóság: a hatékonyság megőrzése érdekében nem javasolt
  • Kiadósság: a maximális védőhatás elérése érdekében: 180 ml / m2 (felülettől és fafajtától függően eltérő rétegszámban)
  • Kiszerelések: 0,75 l és 2,5 l
  • Átfesthetőségi idő: 24 óra. Hűvös és/vagy párás időben a száradás lelassul, és hosszabb időt vehet igénybe, továbbá a száradás fa fajtánként eltérő lehet.
  • Száradási idő: 24 óra
  • Javasolt rétegszám: minimum 2-3 réteg

További információk

Kiszerelés

0,75 literes, 2,5 literes

Szín

Brazil Mahagóni, Cédrus, Éger, Mogyoró, Oliva, Szilvafa, Teak, Tiszafa