Trilak lazurán® oldószermentes faanyagvédőszer

Oldószermentes faanyagvédőszer gombásodás-  és rovarok elleni védelemmel.Vizes alapú megelőző faanyagvédőszer, fenyő és lombos faanyagoknak kékpenész, farontó gombák és rovarok elleni tartós védőszere.

Fára Ecsettel Festőhengerrel Mártással Kültérre - BeltérreVizes Gombásodás ellen Kékpenész elleni védelem Rovarok elleni védelem Korhadás elleni védelem

Kiadósság: 

Megelőző védelem (egészséges fa estén): 5 m2/l 2 rétegben

Megszüntető védelem (fertőzött fa esetén): 3 m2/l 3 rétegben

 

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

JELLEMZŐK

Oldószermentes faanyagvédőszer gombásodás-  és rovarok elleni védelemmel.Vizes alapú megelőző faanyagvédőszer, fenyő és lombos faanyagoknak kékpenész, farontó gombák és rovarok elleni tartós védőszere. Megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes, egészséges, légszáraz faanyagoknak (nyílászáró szerkezetek, kerti bútorok stb.) kékpenésszel, farontó gombákkal és rovarokkal szembeni megelőző védelmére szolgál. A szer külső és belső térben egyaránt használható.

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Megmunkált vagy kéreg- és háncsmentes, egészséges, légszáraz faanyagoknak (nyílászáró szerkezetek, kerti bútorok stb.) A szer külső és belső térben egyaránt használható.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

A már festett felületről a bevonatot csiszolással vagy festéklemaróval tökéletesen el kell távolítani. A fafelület megmaradt szívóképességét LAZURÁN FÉLOLAJJAL vagy LAZURÁN LENOLAJKENCÉVEL kell pórustömíteni. A termék már lakkozott, festett fafelületen közvetlenül nem alkalmazható, csak azok teljes eltávolítása után. Nem alkalmazható játékok, méhkasok, hajtató- és üvegházak faszerkezetének, valamint élelmiszerrel és takarmánnyal közvetlenül érintkező faanyagok védőkezeléséhez.

Az alaposan felkevert LAZURÁN OLDÓSZERMENTES FAANYAGVÉDŐSZER felhordása történhet ecseteléssel, hengerezéssel, mártással, telítéssel, de szórással védőkezelni tilos. Nem végezhető festés, amennyiben a kezelendő felület vagy a faanyagvédőszer hőmérséklete alacsonyabb +5C-nál. Kerülje a – például tűző naptól – felhevült felületek festését.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK

  • Hígithatóság: A beállított hatóanyag-tartalom miatt nem megengedett.
  • Kiadósság: o Megelőző védelem (egészséges fa estén): 5 m2/l 2 rétegben; o Megszüntető védelem (fertőzött fa esetén): 3 m2/l 3 rétegben
  • Kiszerelések: 1l; 5l
  • Átfesthetőségi idő: 2 óra
  • Száradási idő: 2 óra
  • Javasolt rétegszám: 2 réteg

További információk

Kiszerelés

1 literes, 5 literes