Trilak Trinát Aqua időjárásálló magasfényű zománcfesték

Nagy fedőképességű, gyorsan száradó zománcfesték, ami rugalmas bevonatot képez a felületen. Száradása nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Kül- és beltéren egyaránt használható! Több féle színben, 1literes kiszerelésben kapható.

Fára Fémre Ecsettel Festőhengerrel SzórópisztollyalKültérre - Beltérre Vizes Két rétegben Időjárás álló

Kiadósság: ~5 m/ liter ( 2 rétegben )

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

JELLEMZŐK

Nagy fedőképességű, gyorsan száradó zománcfesték, ami rugalmas bevonatot képez a felületen. Száradása nem jár kellemetlen oldószerszaggal. Tulajdonságok: Gyerekjátékra is festhető; időjárásálló; gyorsan szárad; vizes bázisú; szinte teljesen szagmentes; könnyű felhordás; nagy fedőképesség; rugalmas bevonat. Kül- és beltéren egyaránt használható!

MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?

Kül- és beltéri PVC, fa-, fémfelületek, átvonó festéke.

FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉSE

Felület előkészítés (pvc): A felületet zsír- és pormentesíteni kell!Felület előkészítés (fa): Távolítsuk el az esetleg nem tapadó régi festékréteget, csiszoljuk meg a fát, majd töröljük le a port. Kültéri alkalmazásnál farontó gombák és rovarok ellen a fát kenjük át LAZURÁN oldószermentes faanyagvédőszerrel, majd hagyjuk megszáradni. A felületi hibákat, egyenetlenségeket simítsuk el Progold UNIKITT mestertapasszal majd csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port. A tartósabb bevonat érdekében fessük át a felületet TRINÁT Aqua univerzális alapozóval, majd ismét csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port.Felület előkészítés (fém): Távolítsuk el a port, az olaj vagy kenőanyag nyomokat TRINÁT szintetikus hígítóval. A laza, pergő rozsdát vagy régi nem tapadó festékréteget drótkefével alaposan dörzsöljük le, majd ismét töröljük le a port. A fém későbbi rozsdásodásának megakadályozása érdekében a felületet fessük át TRINÁT korróziógátló alapozóval, majd hagyjuk 8 órát száradni. A felületi hibákat, egyenetlenségeket simítsuk el Progold UNIKITT mestertapasszal, majd csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port. A tartósabb bevonat érdekében fessük át a felületet TRINÁT Aqua univerzális alapozóval, majd ismét csiszoljuk meg a felületet, és töröljük le a port.

LEGFONTOSABB TULAJDONSÁGOK
  • Hígithatóság: Szükség esetén vízzel hígítható.
  • Kiadósság: 10 m2 egy rétegben, függ a felület minőségétől és a felhordás módjától.
  • Kiszerelések: 1 liter
  • Száradási idő: 5 óra
  • Javasolt rétegszám: min. 2 réteg

További információk

Szín

Akvárium, Birsalma, Borsikafű, Brownie, Ébenfekete, Égszínkék, Forró csokoládé, Grafit, Karmazsin, Ködszürke, Krém, Pala barna, Szerecsendió, Vajkaramella